ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається із багатодітним батьком  Віталієм Горошенком

Ольга Денисяка

|

У четвер, 20 липня, Львів попрощається з двома Героями. Володимир Дитюк та Віталій Горошенко загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. 

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі. 

Віталій Горошенко (21.09.1978-12.07.2023) Львів’янин.

Навчався у ліцеї №21 Львівської міської ради. Професійно-технічну освіту здобув у Державному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» (колишнє Середнє професійно-технічне училище №64) за спеціальністю «столяр».

Займався підприємницькою діяльністю. У вільний час полюбляв займатися рибальством.

Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист Батьківщини до лав 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Боронив Україну на східному напрямку.

У Віталія Горошенка залишилися дружина та три доньки.

Завтра Львів також попрощається із захисником з Крехова, що біля Львова, Володимиром Дитюком. Він загинув 16 липня у селі Торське Донецької області.

Навчався у Крехівському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступеня Жовківської міської ради Львівського району Львівської області. Після завершення навчання проходив строкову службу у військовій частині А0474 Збройних Сил України.

Працював у будівельній сфері. У вільний від роботи час займався рибальством та полюбляв походи на природу.

Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

Кортеж із тілом Героя прибуде до батьківського дому у селі Крехів о 07.00 год.

Прощатипуться із Володимиром Дитюком цього ж дня у Львові. Чин похорону розпочнеться о 11:00 год у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла у Львові. Опісля поховання відбудеться на Личаківському кладовищі.

20 липня у Жовкві оголошено Днем жалоби.

У захисника залишилась велика родина: мати, дружина, донечка, двоє сестер та двоє братів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *