ОСТАННІ НОВИНИ

У жоден об’єкт блискавка не влучала, – «Львівобленерго»

Наталя Дуляба

|

У «Львівобленерго» заперечують, що під час вечірньої грози 17 липня блискавка влучила в будь-який енергетичний об’єкт. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

«Жодних влучань блискавкою в енергооб’єкти ПрАТ “Львівобленерго” не були зафіксовані», – відзначили енергетики, чим фактично спростували заяву міського голови Львова Андрія Садового, який говорив про влучання блискавки у два трансформатори.

Зазначимо, що сильна гроза, яка пройшла у Львові та області ввечері 17 липня, знеструмила 57 населених пунктів. Аварійні бригади продовжують працювати, аби відновити електропостачання.

У Львові стічні води міського колектора зірвали каналізаційні люки і влаштували потоп на вулиці Торф’яній. Деякі будинки мали перебої зі світлом.

Загалом під час грози, яка тривала близько двох годин, випала чотириденна норма опадів. Комунальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *