ОСТАННІ НОВИНИ

РФ змушує молодь зі Запоріжжя допомагати з заторами на Кримському мосту

Анастасія Диняк

|

У Центрі національного спротиву заявили, що РФ зігнала студентів з окупованої частини Запоріжжя для допомоги з заторами на Керчинському мосту. Про це пише Крим.Реалії.

На Кримському мосту черги із сотень автомобілів – ЗМІ

«Усе це подається як ініціатива молоді, але насправді всі псевдогромадські рухи на кшталт “Молода гвардія” та інші окупаційні утворення, до яких окупанти записують молодь під різними приводами, отримали вказівку забезпечити масовку вздовж автошляху», – йдеться у повідомленні.

Як пише російська служба BBC, 18 липня на Кримському мосту, після відкриття реверсивного руху крайньою правою смугою напрямку Тамань-Керч, черги зросли до сотень автомобілів із кожного боку.

З боку Тамані в черзі приблизно 400 автомобілів, ще близько 320 – з боку Керчі.

Нагадаємо, окупаційна влада Криму заявила, що вночі 17 липня на Кримському мосту сталася «надзвичайна подія». На мосту пролунали вибухи, внаслідок яких є масштабні руйнування.

У ГУР заявили, що не коментуватимуть причини подій на Кримському мосту: «Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що “Кримський міст — конструкція там зайва”».

За даними ЗМІ, ймовірно, нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС.

Водночас керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі національного марафону новин припустила, що події на Кримському мосту можуть бути провокацією самих росіян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *