ОСТАННІ НОВИНИ

Активних українців запрошують на програму «Молодь змі(ц)нює Україну»

Олена Карп'юк

|

Фонд родини Богдана Гаврилишина проводить набір на програму «Молодь змі(ц)нює Україну», мета якої – допомогти молоді підсилити власну оргспроможність, удосконалити навички проєктного менеджменту та долучитися до спільноти однодумців. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

До участі запрошують молодих людей віком від 18 до 35 років, котрі беруть активну участь у розвитку своєї громади:

  • є громадськими активістами; представниками організацій громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування, держслужбовцями; представниками медіа; соціальними підприємцями; студентами;
  • у часі війни активно волонтерять/працюють в одному з напрямів: робота з ВПО, ветеранами, сім’ями військовослужбовців, освіта в часі війни, відновлення культурних/архітектурних пам’яток, робота з закордонною молоддю, розвінчування ворожої пропаганди, підтримка місцевого бізнесу, розвиток місцевого врядування у своїй громаді та ін.
  • мають ідею проєкту, спрямованого на зміни та зміцнення своєї громади;

Переможці програми зможуть виграти малий грант на свій проєкт або отримати шанс на тижневу навчальну поїздку за кордон.

Тарас Ємчура, переможець програми у 2013 році, ділиться своїми враженнями: «Мені поталанило потрапити до першої групи, поїздка якої започаткувала програму МЗУ на початку 2013 року. Наш візит до Німеччини допоміг мені побачити систему державного управління в Україні під іншим кутом та зрозуміти, куди варто рухатись. Сьогодні, у 2023, я перетнув відмітку 10-ти років досвіду роботи в урядуванні та урядовому консалтингу. Мені приємно усвідомлювати, що саме ця програма стала першим кроком на цьому шляху».

Програма «Молодь змі(ц)нює Україну» пропонує:

  • навчання проєктного менеджменту через цінності;
  • кейси, орієнтовані на сучасні виклики;
  • поглиблення знань з тем державотворення, ефективних змін, управління людським
  • ресурсом та ефективного творення команд;
  • менторську підтримку під час роботи над власним проєктом;
  • долучення до спільноти випускників програми (спільнота МЗУ налічує понад 1500
  • учасників/ць).

Для участі у програмі потрібно зняти відео (до 1 хв) українською мовою на тему «Як я змі(ц)нюю Україну» та заповнити реєстраційну форму. За результатами відбору до програми потраплять 75 учасників/ць.

Набір триває до 20 липня включно. У разі виникнення питань пишіть на поштову скриньку [email protected] або в Instagram.

Більше деталей про програму за посиланням.

Додамо, що програму «Молодь змі(ц)нює Україну» започаткував у 2012 році Фонд Богдана Гаврилишина. За час її існування, навчання закінчили понад 1 500 учасників.

У 2023 році цю програму реалізовують у межах Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *