ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський зустрівся з президентом Південної Кореї

Анастасія Диняк

|

15 липня до України прибули президент Республіки Корея Юн Сок Йоль та перша леді Кім Кон Хі. Вони мали зустріч з Володимиром Зеленським. Про це повідомили у пресслужбі президента України.

«Під час цього візиту – першого в історії наших відносин – ми обговорюємо все те, що важливо для нормального і безпечного життя людей, для міжнародного порядку, заснованого на правилах», – зазначив Зеленський.

Глави держав обговорили повернення депортованих дорослих і дітей, реалізацію Формули Миру та підготовку Глобального саміту миру, а також продовольчу й енергетичну безпеки та економічну співпраця.

«Впевнений, що разом ми дамо більше сили нашим народам і глобальним позиціям України та Республіки Корея», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, 15 липня президент Південної Кореї Юн Сок Йоль прибув з неоголошеним візитом до України. Раніше вони відвідали Бучу та Ірпінь під Києвом, які постраждали від російської окупації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *