ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину прибула делегація Світового Конгресу Українців

|

14 липня у Львівську область прибула делегація Світового Конгресу Українців. Про це повідомив очільник Академії сухопутних військ Павло Ткачук.

«Мав сьогодні нагоду разом із Головою Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький вчергове провести робочу зустріч із делегацією Світового Конгресу Українців на чолі із Президентом цієї авторитетної міжнародної організації Павлом Ґродом. Почули від авторитетного міжнародного діяча його оцінку результатам саміту NATO у Вільнюсі, власні враження від участі в заходах, що відбувались у той час у столиці Литовської Республіки», – йдеться в повідомленні.

Павло Ткачук зауважив, що під час конструктивного діалогу обговорили результати нашого співробітництва, окреслили пріоритетні напрямки співпраці зі світовою українською діаспорою.

«Мав честь отримати запрошення для участі в роботі XII Конгресу СКУ, який відбудеться наприкінці жовтня у Львові. Користуючись нагодою, подякував Президентові СКУ Павло ҐРОДУ, а в його особі всій українській світовій спільноті за допомогу та підтримку України, її захисників та всіх громадян, за вагомий внесок у підтримання обороноздатності, гуманітарну допомогу нашій державі», – додав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *