ОСТАННІ НОВИНИ

Буданов прозвітував про ситуацію в Білорусі

Анастасія Диняк

|

14 липня на засіданні Ставки президент Володимир Зеленський заслухав доповідь глави Головного управління розвідки Кирила Буданова щодо ситуації в Білорусі.

Так, на Ставці доповіли «Головком, командувачі оперативних напрямків: Залужний, Сирський, Тарнавський. Командири з конкретних ділянок передової». А також міністр внутрішніх справ Клименко. Керівник Прикордонної служби Дейнеко.

Зокрема, обговорили ситуацію на всіх ключових напрямках дій: як захист від російських штурмів, так і активні кроки вперед. Також усе, що для цього важливо: снаряди та зброя, техніка, раціональність використання снарядів, постачання від партнерів і наше, українське виробництво, логістика.

Зеленський додав, що була важлива доповідь керівника ГУР Кирила Буданова щодо ситуації на території Білорусі.

«Дуже уважно стежимо, що там відбувається з погляду безпеки: станом на сьогодні (14 липня – ред.) масштабних загроз немає. Повне наше зосередження – на фронті», – підсумував президент.

Нагадаємо, раніше в Держприкордонслужбі повідомили, що Росія продовжує використовувати Білорусь, як майданчик для навчання своїх військових, однак останнім часок кількість російських підрозділів суттєво зменшилася.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *