ОСТАННІ НОВИНИ

Мобільна гінекологічна бригада на Львівщині: як записатись на безкоштовний огляд

Наталя Дуляба

|

На Львівщині працює мобільна гінекологічна бригада, яка проводить безкоштовні консультації й огляди. За місяць медики прийняли більше 400 жінок. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

До складу мобільної бригади входять медики Львівського обласного перинатального центру: акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики, медична сестра. Вони надають такі послуги:

  • консультування з питань репродуктивного здоровʼя;
  • гінекологічні огляди;
  • бактеріологічне дослідження вагінальних виділень та цитологічне обстеження шийки матки;
  • УЗД органів малого тазу;
  • консультування з питань планування сімʼї та рекомендації щодо засобів контрацепції.

Робота виїзної мобільної бригади, її послуги та витратні матеріали є абсолютно безкоштовними. Отримати більш детальну інформацію про запис можна за телефонами: +380-67-40-59-104, +380-96-19-42-075.

Зазначимо, що мобільна гінекологічна бригада на Львівщині працює за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні (UNFPA Ukraine), благодійних фондів «Інститут розвитку сім’ї та дитини» і «Butterfly».

Протягом червня лікарі навідались у віддалені села Золочівського, Самбірського, Яворівського та Дрогобицького районів й оглянули 408 жінок, в тому числі 26 пацієнток з інвалідністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *