ОСТАННІ НОВИНИ

В аваріях на Львівщині травмувались троє мотоциклістів

Наталя Дуляба

|

Протягом 10 липня на території Львівської області стались три ДТП з мотоциклістами. Усі водії двоколісних потрапили до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

В понеділок вранці, 10 липня, на вул. Першого листопада у Раві-Руській «Форд Ескорт» під керуванням 63-річного місцевого мешканця зіткнувся з мотоциклом «Спарк», на якому їхав 33-річний житель міста.

Цього ж дня орієнтовно о 16:20 год. аварія сталась у Сокалі на вул. Яворницького. Тут 27-річна водійка Volkswagen Jetta не розминулась із мотоциклом Lifan, яким керував 25-річний мешканець Червоноградського району.

Також о 19:30 год. на вул. Білогорща у Львові 22-річний місцевий мешканець на автомобілі Skoda Octavia врізався у мотоцикл Kavasaki, яким керував 25-річний львів’янин.

У всіх трьох мотоциклістів із травмами різної важкості госпіталізували.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (порушення Правил дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини аварій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *