ОСТАННІ НОВИНИ

Українець, якого Wizz Air примусово зняла з рейсу, зміг вилетіти до рідних

Андрій Котенський

|

Міністерство закордонних справ України розшукала українця, якого угорський перевізник Wizz Air висадив з літака, що прямував із Тель-Авіва до Варшави через те, що у нього інвалідність. Чоловік уже прямує до рідних в Україні. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколаєнко.

Чоловік вже вилетів з аеропорту Тель-Афіва в керунку Європи, звідки повертатиметься до рідних в Україну.

«Ми розшукали українця, якому відмовили в посадці на літак в аеропорту Тель-Авіва кілька днів тому. Сьогодні український консул в Ізраїлі допоміг Олександру сісти на рейс до Європи, звідки він вирушить до своїх рідних в Україні», – повідомив Олег Ніколаєнко.

Він також уточнив, що наш громадянин не є ветераном війни, а інвалідність він отримав внаслідок ДТП багато років тому. У будь-якому випадку, він є українським громадянином, а тому для МВС було обов’язком надати йому допомогу, щоб повернутися додому.

«Незважаючи на офіційні вибачення авіакомпанії, вважаємо, що права українського громадянина були порушені. Очікуємо завершення службового розслідування, притягнення винних до відповідальності та виконання авіаперевізником зобов’язань перед пасажиром. Триматимемо це питання на контролі», – повідомив Олег Ніколаєнко.

Раніше повідомлялось, що Авіакомпанія Wizz Air примусово зняла з рейсу українця, якого вважали ветераном.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *