ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступлять Артилерія, Мія Рамарі та Gunna Chorna

Омелян Шевчук

|

У рамках проєкту #Почутими у Львові виступлять три абсолютно різні, але унікальні артистки – Артилерія, Мія Рамарі та Gunna Chorna. Концерт заплановано на 20 липня о 18:00 у !FESTrepublic. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Концерт відбудеться в рамках проєкту #Почутими – це серія подій з молодими, самобутніми представниками та представницями сучасної української сцени.

Лєра – молода виконавиця, яка разом з гуртом «the feels» виступає під псевдонімом «Артилерія». Авторка Тік Ток хітів: «Недоторканна», «Недостатня» та «Білі лілії». Її тексти про знайомі особисті драми, а музика про таку необхідну сьогодні саморефлексію.

Мія Рамарі – авторка, пише музику в різних стилях, в її піснях можна почути інді-поп з нотками джазу та цікавим інструментальним супроводом. Виконавиця таких треків як «Нема любові», «Гості», «Не відчуваю зими», які зібрали своїх слухачів на ТікТок.

Gunna Chorna – українська хіп-хоп артистка, представниця незалежної жіночої реп-сцени. Пройшовши шлях від галицького діалекту, вона за рік віднайшла своє місце на хіп-хоп сцені та змінила свою музику до більш сучасного звучання.

Квитки можна придбати тут: concert.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *