ОСТАННІ НОВИНИ

Медики розповіли про стан постраждалих унаслідок атаки на Львів

Анастасія Диняк

|

Станом на 10 липня у двох міських лікарнях Львова залишаються троє постраждалих внаслідок ракетної атаки на місто 6 липня. Стан усіх трьох пацієнток – середньої важкості, їм продовжують надавати необхідну терапію. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Як уточнили у Першому медичному об’єднанні, лікування продовжують: у відділенні офтальмології – 74-річна постраждала; у травматологічному відділенні – 61-річна жінка із закритим переломом стегнової кістки та множинними ранами м’яких тканин; у відділенні кардіотерапії – 81-річна постраждала із гострою реакцією на стрес.

За прогнозами медиків, стаціонарне лікування триватиме ще певний час, аби постраждалі могли відновитися після отриманих травм.

Нагадаємо, у ніч на 6 липня росіяни атакували Львівщину 10 ракетами «Калібр», 7 із них вдалося збити. Одна ракета поцілила в житловий будинок у Львові. Загалом загинули 10 людей, ще 48 отримали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *