ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника «Київміськбуду» відсторонили після розслідування ЗМІ

Маркіян Рой

|

Керівник «Київміськбуду» Ігор Кушнір  був відсторонений від виконання обовʼязків після оприлюднення журналістського розслідування, а у компанії вирішили провести аудит діяльності компанії із залученням міжнародних аудиторів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За словами Кличка, наразі керівник «Київміськбуду» Кушнір відсторонений від виконання обовʼязків.

Також працює тимчасова контрольна комісія, яку створили депутати Київради. І вона теж надасть результати перевірки діяльності ПрАТ «Київміськбуд» та її керівництва.

Мер Києва зазначив, що наглядова рада доручила «Київміськбуду» продовжувати здійснювати діяльність щодо виконання зобов’язань перед інвесторами.

Нагадаємо, у нещодавному розслідуванні Bihus.Info йшлося, що Кушнір активно виїздив за межі України під час повномасштабного вторгнення.

Таку можливість він отримав через довідку про інвалідність. Пресслужба чиновника уточнила, що Кушнір бореться з онкологією із 2005 року.

Окрім того, журналісти з’ясували, що компанія дружини Кушніра у 2019-2020 роках придбала французьку фірму, на яку оформлена вілла на Лазуровому узбережжі з орієнтовною вартістю 20 мільйонів євро.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *