ОСТАННІ НОВИНИ

Київський чиновник виїхав за кордон з довідкою про інвалідність і підкорив Еверест

Андрій Котенський

|

Президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір з довідкою про інвалідність підкорив Еверест, а компанія його дружини у 2019-2020 роках придбала французьку фірму, на яку оформлена розкішна вілла на Лазуровому узбережжі з орієнтовною вартістю у 20 мільйонів євро. Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info.

Знаходиться вілла у містечку Вільфранш-сюр-Мер, поблизу Ніцци. Маєток розташовано на закритій території, площею у понад 5 000 квадратів. Тут також є басейн з панорамним видом на море, великий сад і гараж на 8 авто.

У відповідь на прохання прокоментувати купівлю дорогого активу Ігор Кушнір листом відповів, що не є власником ні рухомого, ні нерухомого майна поза межами України.

У розслідуванні також йдеться, що Ігор Кушнір активно виїздив за межі України під час повномасштабного вторгнення, і близько 8 місяців провів за кордоном. У розслідуванні йдеться, що таку можливість він отримав через довідку про інвалідність.

Цікаво, що інвалідність Ігора Кушніра не завадила йому у травні цього року підкорити найвищу вершину земної кулі – Еверест… У сходженні на складну вершину, яка не завше підкорюється навіть здоровим і добре підготовленим людям, його супроводжувала дружина.

Нагадаємо, Ігор Кушнір більше 10 років займає посаду президента «Київміськбуду» – компанії, яка на 80% належить місту Київ.

ОНОВЛЕНО. Після публікації до редакції Львівського порталу надійшов лист від пресслужби Ігоря Кушніра, де уточнили, що посадовець бореться з онкологією із 2005 року.

«Ігор Кушнір дійсно має третю групу інвалідності, адже з 2005 року бореться із онкологічною хворобою (меланома), що зумовлює, у відповідності до закону, наявність інвалідності третьої групи та періодичні обстеження, у тому числі і за межами України. Йому було проведено низку операцій з видалення метастаз у різних органах та видалення самих внутрішніх органів. Водночас з цим, він є досвідченим альпіністом, який піднявся на два «восьмитисячника» та сім «семитисячників». Підкорення Евересту було мрією І. Кушніра, яку йому вдалось здійснити лише у цьому році. Вони з дружиною підняли прапор України на найвищу вершину світу», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі також додали, що «Київміськбуд» залишається флагманом української будівельної галузі та надалі виконує усі зобовʼязання перед інвесторами і партнерами, будуючи житло для киян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *