ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК зобов’язала визнати кандидата від УГП депутатом Львівської облради

Ольга Денисяка

|

Центральна виборча комісія розглянула скаргу від Української Галицької партії та зобов’язала Львівську ТВК зареєструвати кандидата від цієї партії депутатом Львівської обласної ради. Про це повідомила пресслужба ЦВК.

До Центральної виборчої комісії надійшла скарга Львівської обласної організації політичної партії «Українська Галицька Партія» . У ній партія просила визнати протиправною бездіяльність Львівської обласної територіальної виборчої комісії, яка полягає у невизнанні обраним депутатом Львівської обласної ради наступного за черговістю кандидата в депутати від зазначеної організації партії на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. А також – зобов’язати цю ТВК прийняти відповідне рішення.

«Розглянувши звернення з доданими до нього документами, пояснення суб’єкта оскарження та беручи до уваги іншу наявну в Комісії інформацію, ЦВК повністю задовольнила вказану скаргу. Також Комісія зобовʼязала Львівську обласну ТВК не пізніше 21 липня 2023 року вирішити зазначене питання, про що невідкладно поінформувати ЦВК», – йдеться в повідомленні.

Як пише ZAXID.NET, таким чином ЦВК зобов’язала Львівську обласну ТВК оголосили депутатом ЛОР 37-річного підприємця Назарія Островського від Української Галицької партії, який мав би зайняти вакантне місце свого колишнього однопартійця Юрія Фольварочного, який склав мандат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *