ОСТАННІ НОВИНИ

В Червонограді юнаки поцупили у військового амуніцію

Наталя Дуляба

|

Двоє юних червоноградців викрали з автомобіля військовослужбовця ЗСУ дві каски, бронежилети та дві сумки з іншими речами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у ніч на 3 липня на вул. Шухевича у Червонограді. Біля одного з будинків тут невідомі розбили вікно в мікроавтобусі «Мерседес Віто» і поцупили звідти два бронежилети, дві каски і дві військові сумки.

Як з’ясували правоохоронці, авто належало військовослужбовцю ЗСУ, він запаркував його біля свого дому.

Невдовзі поліцейські встановили особи зловмисників за допомогою камер відеоспостереження. Ними виявились двоє місцевих мешканців віком 15 і 18 років. Крадені речі у них вилучили.

Старший із юнаків причетний до інших подібних злочинів, скоєних у Червонограді. Йому оголосили підозру за ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років тюрми.

Щодо його неповнолітнього спільника, то наразі ще вирішується питання про притягнення його до відповідальності. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *