ОСТАННІ НОВИНИ

Орест Чемерис звільнився з посади головного медика Львівщини

Ольга Денисяка

|

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис звільнився з посади. Про це 4 липня повідомив департамент охорони здоров’я Львівської ОВА.

«Ви особистість, з якою приємно було працювати, спілкуватись та знаходити компроміси. Ви людина, перед якою медицина області завжди буде у боргу. Тож яку б посаду ви далі не займали, ви все одно залишитесь Лідером медицини Львівщини. Плідної Вам подальшої роботи», – написали в департаменті.

Про причину звільнення наразі не повідомляють.

Водночас у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького повідомили, що Орест Чемерис став проректором з лікувальної роботи.

Нагадаємо, Орест Чемерис очолив департамент охорони здоров’я ЛОДА у квітні 2020-го.

Довідково:

Орест Чемерис народився 1983 року у Львові. У 2006 році закінчив Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького. Також відомо, що працював помічником депутата від «Самопомічі» Ігоря Стояновського.

До призначення на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА був доцентом кафедри хірургії №1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, а також працював хірургом у Восьмій міській клінічній лікарні Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *