ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка Наталя Бодня виграла дві золоті медалі на чемпіонаті Європи з тенісу

Маркіян Рой

|

Наталя Бодня, змагаючись у віковій категорії 40+ на чемпіонаті Європи з тенісу, зуміла тріумфувати одразу у двох розрядах – одиночному та міксті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

«Директорка ДЮСШ №1 Наталя Бодня чудово виступила на чемпіонаті Європи з тенісу серед ветеранів. Львів’янка змагалася у категорії 40+ і зуміла тріумфувати одразу у двох розрядах: одиночному та міксті. У парі Наталя здобула друге підсумкове місце разом зі ще однією львів’янкою Сюзанною Лавриш», — йдеться у повідомленні.

Наталя разом з киянином здобули перемогу у міксті. До слова, киянин на сьогодні очолює світовий тенісний рейтинг серед ветеранів, а Наталя Бодня у цьому рейтингу посідає 21 місце.

Додамо, Наталя Бодня та Сюзанна Лавриш цьогоріч у березні також змагалися на чемпіонаті світу серед ветеранів. Українки у парі зуміли стали третіми. В одиночних змаганнях на чемпіонаті світу Наталя Бодня зуміла дійти до чвертьфіналу.

Довідка: Наталія Бодня – тенісистка, кандидат у майстри спорту, чемпіонка України в особистому та парному розрядах. Зараз бере активну участь у ветеранському тенісі.

З 2020 року Наталія Бодня є головою львівського підрозділу Федерації тенісу України, а також директоркою дитячо-юнацької спортивної школи №1 Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *