ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині напрацьовують заходи евакуації населення при радіаційній небезпеці

Маркіян Рой

|

Керівники автотранспортних підприємств Львівщини отримали інструкції про те куди везти людей в разі виникнення радіаційної небезпеки. Перевізникам також повідомили, де знаходяться станції деконтамінації (очистки поверхні тіла людини» та звідки брати захисні костюми і дозиметри. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

За даними відомства, робоча зустріч з керівниками автотранспортних підприємств щодо проведення евакуаційних заходів в разі виникнення радіаційної небезпеки відбулась у понеділок, 3 липня, в  управлінні транспорту та зв’язку Львівської

Під час наради також обговорили евакуаційні маршрути та кількість транспортних засобів, яку буде необхідно залучити до евакуаційного процесу.

«Керівники автотранспортних підприємств отримали алгоритм отримання захисних костюмів, дозиметрів, у тому числі індивідуальних, станцій для масової деконтамінації (ред. – процес проведення медико-санітарних заходів для усунення ХРБ з поверхні тіла людини) в разі виникнення такої необхідності», – зазначив керівник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Евакуаційні рейси здійснюватимуться від стаціонарних контрольно-пропускних пунктів, які будуть розташовані на в’їздах до Львівської області.

Як населенню діяти під час реальної ядерної загрози читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *