ОСТАННІ НОВИНИ

За преміювання самого себе посадовець із Червоноградщини відбувся штрафом

Маркіян Рой

|

Суд оштрафував на 3400 грн керівника держустанови на Червоноградщині, який систематично виписував собі премії та надбавки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Правоохоронці не кажуть, про яку саме державну установу у Червоноградському районі йдеться. Втім за даними слідства, її керівник, не заявляючи про конфлікт інтересів, приймав рішення про преміювання самого себе.

Встановлено, що високопосадовець підписував документи, якими виписував собі премії та встановив надбавки до власної зарплати. При цьому чоловік робив це систематично.

Суд визнав фігуранта справи винним за ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

За скоєне держпосадовцю призначили штраф розміром 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *