ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – День Військово-Морських Сил

Андрій Котенський

|

У неділю, 2 липня, в Україні відзначають День Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Із 2015 року відзначається в першу неділю липня, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Президент України Володимир Зеленський привітав Військово-морські сили із професійним святом.

«Наші героїчні Військово-Морські сили Збройних Сил України! Колись ворог вважав, нібито українські ВМС не чинитимуть опору, але… Героїчні операції наших ВМС привчили російські кораблі, що до українських берегів їм не підійти. Слава українським Військово-Морським силам», – привітав військових Президент України.

«Ворог вас боїться як на морі, так і на землі! Військовослужбовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України ефективно нищать окупантів у всіх стихіях, повсякчас доводячи агресору свою незламність та винятковий військовий гарт. Зі святом Вас, побратими та посестри – мужні воїни ВМС ЗС України», – долучився до привітань керівник НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Британський флот також захоплюється професіоналізмом та відданістю своїй справі українських моряків та морпіхів. Колеги із Великобританії пообіцяли і далі підтримуватим Україну в її боротьбі проти неспровокованого вторгнення Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *