ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка стала чемпіонкою Європи з черлідингу

Андрій Котенський

|

19-річна львів’янка Анастасія Малошенко у парі з 21-річною Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського здобули «золото» XI чемпіонату Європи з черлідингу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Черлідерки виступали у змаганнях дорослих фрістайл дуетів – Senior Pom Doubles. У цій категорії місця на п’єдесталі розподілилися наступним чином:

  1. Україна
  2. Словенія
  3. Греція

Нагадаємо, що 21 квітня дівчата у цій ж номінації здобули «срібло» 14-го чемпіонату світу, тож до свого статусу віцечемпіонок світу додали ще й звання чемпіонок Європи.

Довідка

Анастасія представляє клуб Lviv Angels та тренується під керівництвом президента клубу та Львівської обласної федерації черлідингу Наталі Блажко. Єлизавета – вихованка клубу Prometey та Альони Козинець.

Чемпіонат Європи триває. У лавах збірної змагаються ще 16 черлідерок Lviv Angels: 12 – у складі юнацької збірної, 4 – у складі молодіжної. Ці команди успішно пройшли відбірковий раунд чемпіонату, що відбувся 30 червня у Вероні (Італія), та з перших місць кваліфікувалися до фіналу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *