ОСТАННІ НОВИНИ

Ліцей Академії сухопутних військ оголосив набір школярів на навчання

Андрій Котенський

|

Військовий ліцей Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного оголосив набір на навчання. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

Уже 1 вересня 2023 року новостворений навчальний заклад, розташований у місті Червонограді Львівської області, розпочне вишкіл перших ліцеїстів. Ліцей надаватиме повну загальну середню освіту та забезпечуватиме поглиблену допрофесійну підготовку військового спрямування для подальшого навчання у вищих військових навчальних закладах України. Термін навчання у ліцеї – два роки (10-11 класи).

Військовий ліцей Національної академії сухопутних військ – третій такий навчальний заклад у структурі Міністерства оборони України.

Вступити на навчання можуть юнаки віком 15-16 років незалежно від місця проживання.

Вимоги до вступників: базова середня освіта, успішне складання вступних випробувань з математики, української та іноземної мов, відповідний рівень фізичної підготовки і проходження медичного та професійного психологічного відбору.

Ліцеїстам безоплатно надається житлове, речове, продовольче, медичне та інші види забезпечення.

Телефони для довідок:

міжміський: (03249) 3 80 08,

міський: (03249) 3 14 04,

мобільний: (097) 018 20 51.

Електронна пошта: [email protected]

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *