ОСТАННІ НОВИНИ

Жовківчанин побив знайомого цеглою до смерті

Андрій Котенський

|

Житель Жовкви відсидить 7 років у тюрмі за побиття знайомого, яке призвело до смерті. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними прокуратури, 24-річного чоловіка визнано винним у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Нападнику призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

З матеріалів справи стало відомо, що під час конфлікту обвинувачений почав бити чоловіка руками та ногами. Після чого вивів його на подвір’я, де продовжив бити навіть після того, як той впав на землю. Запримітивши поруч цеглу, він взяв її та почав завдавати удари по спині жертви. На наступний день чоловік від отриманих травм помер у себе вдома.

«Прокурори у суді довели, що в березні 2023 року у Жовкві засуджений забив до смерті свого товариша. Фігурант прийшов до дому до 47-річного місцевого мешканця. Він вирішив «провчити» потерпілого, бо він нібито систематично крав чужі речі», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *