ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на вихідних перекриють трасу через велозмагання

Маркіян Рой

|

На вихідних, 1-2 липня, у Жовкві відбудуться національні  велоперегони «Tour de Lviv region. Junior Edition». Тому на одній із доріг тимчасово обмежать рух транспорту. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації.

У суботу, 1 липня, спортсмени позмагаються в індивідуальній гонці на час трасою Жовква — Зіболки. З 12:00 год. до 16:00 год. на дорозі обмежать рух.

У неділю, 2 липня, з 10:00 год. спортсмени змагатимуться у групових гонках. Стартуватимуть та фінішуватимуть спортсмени у центрі міста, на площі Вічевій. На дорогах міста можливі ситуативні обмеження руху. На дистанції спортсменів супроводжуватимуть поліцейські та медики.

Після завершення змагань, на учасників та вболівальників чекає церемонія нагородження за участі гурту ДикоBrass, Остапа Дрівко та Ivan NAVI.

«Це вже пʼяті національні змагання з велоспорту, які ми приймаємо на Львівщині від початку року. Ми знаємо, що спортсмени особливо люблять приїжджати на змагання до нас, адже окрім добрих доріг та відмінної координації змагань, ми завжди впроваджуємо  кращі європейські практики в плані організації змагань — це і онлайн-трансляція, і святкова церемонія нагородження, і залучення бізнесу як партнерів, тощо», — зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, що у неділю, 25 червня, вшосте відбувся благодійний велопробіг під назвою «Кручу педалі, щоб вони жили» у Львові, який мав на меті зібрати кошти для дитячого медичного центру.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *