ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують долучатись до благодійного велопробігу з Арсеном Мірзояном

Андрій Котенський

|

Цієї неділі, 25 червня, у Львові вшосте відбудеться велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили», який має на меті зібрати кошти для дитячого медичного центру. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові. Ініціатори заходу – співак Арсен Мірзоян та Благодійний фонд «Запорука».

За 6 років захід став великим родинним святом для тисячі львів’ян та гостей міста. Учасники спілкуються, влаштовують фото- та автограф-сесії із Арсеном Мірзояном та вирушають на велосипедах середмістям Львова.

Мета велопробігу 2023 року – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів в Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Велопробіги з Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень. Завдяки учасникам велопробігів, було відремонтовано 6 палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, 3 кімнати Кабінету функціональної діагностики лікарні та придбано 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Щоб взяти участь у велопробізі, потрібно купити квиток (іншими словами – сплатити реєстраційний внесок). Кожен квиток – внесок на мету велопробігу.

Старт велопробігу – 25 червня о 12:00 на площі Ринок (біля Пасажу Андреоллі)

О 10:30 почнеться реєстрація та видача стартових номерів. Об 11:50 – спортивна розминка.

Маршрут велопробігу «Кручу педалі, щоб вони жили»: пл. Ринок – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. Липинського – вул. Хмельницького – вул. Липинського – просп. Чорновола – просп. Свободи – вул. Памви Беринди – пл. Ринок.

Раніше Львівський портал повідомляв, що через велопробіг у Львові відбудеться перекриття вулиць, у неділю, 25 червня, до 14:00 год. не курсуватимуть тролейбуси № 33. А 23 міські автобуси їздитимуть за тимчасово зміненими маршрутами чи будуть закорочені. Детальніше про ці зміни можна прочитати тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *