ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні 1 липня завершиться карантин через COVID-19

Анастасія Диняк

|

З 1 липня в Україні завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації, які запровадили через пандемію COVID-19. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 27 червня.

Прем’єр зауважив, що за період карантину влада відпрацювала механізми реагування, що допомагає під час повномасштабної війни.

«З 1 липня завершуємо дію карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу. COVID-19 став для українців важким випробуванням. Усі наші рішення весь цей час були спрямовані на те, аби зберегти життя людей. За період пандемії ми відпрацювали механізми реагування, що стали в пригоді під час повномасштабної війни. Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами», – заявви Шмигаль.

Нагадаємо, в травні цього року Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила, що COVID-19  більше не вважається глобальною надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров’я.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *