ОСТАННІ НОВИНИ

Самбірчанина, що перебував на волі на умовному терміні, затримали за збут наркотиків

Маркіян Рой

|

У Самборі правоохоронці затримали раніше судимого 40-річного чоловіка, який в період умовно-дострокового звільнення займався продажем наркотиків. Також у самбірчанина виявили близько сотні боєприпасів та крадені будівельні інструменти. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у Самборі раніше судимий за тяжкі злочини місцевий мешканець в період умовно-дострокового звільнення збував наркотичні наркотичні таблетки субітекс.

У результаті обшуків у помешканні 40-річного чоловіка виявлено та вилучено наркотичні засоби, близько 100 патронів, а також будівельні інструменти, які були викрадені ним з різних гаражних приміщень на території Самбора.

Підозрюваним було заподіяно матеріальної шкоди на загальну суму 380 000 грн.

Наразі завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 40-річного чоловіка за фактами крадіжок, незаконного придбання та зберігання бойових припасів та незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *