ОСТАННІ НОВИНИ

Родини вбитих росіянами підлітків у Бердянську – у небезпеці

Анастасія Диняк

|

Начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина розповіла, що родичі підлітків, яких росіяни вбили у Бердянську, наразі перебувають у небезпеці. Про це пише Радіо Свобода.

«Є заява від батьків (убитих хлопців – ред.), які просять зберігати інформаційну тишу, бо всі родичі лишилися в окупації, і це наражає їх на небезпеку, у них постійні обшуки, тортури», – зазначила Галіцина.

Вона додала, що станом на 27 червня тіла Тиграна Оганнісяна та Микити Ханганова окупанти не віддали рідним.

Нагадаємо, 24 червня 16-річні Тигран Оганнісян та Микита Ханганов вступили в бій з окупантами. За даними омбудсмана, вони ліквідували військового РФ та колаборанта-поліцейського. Після перестрілки окупанти заявили про «ліквідацію» підлітків.

Згодом окупаційна влада Бердянська підтвердила інформацію про вбивство двох підлітків, яких називає «проукраїнськими терористами». Співзасновниця Медійної ініціативи за права людини, координаторка напрямку «Війна і правосуддя» Ольга Решетилова повідомила, що підлітків убив снайпер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *