ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії пройде симфонічний вечір пам’яті Василя Сліпака

Андрій Котенський

|

В Україні, Франції, Британії та інших країнах світу триває сьомий Відкритий міжнародний музичний маратон пам’яті оперного співака, Героя України Василя Сліпака. Вшановуватимуть музиканта й воїна, який загинув на сході України також у Львові. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Львівська національна філармонія у рамках маратону проведе чотири події. Усі вони — сповнені відзначення того світла, яке ніс Василь Сліпак, та його відблисків у нових ідеях, новому поколінні музикантів.

Видатний композитор Густав Малер створив шедевр «кольору небесної блакиті» — не подібна на його попередні музичні роботи, Четверта симфонія поєднує легкість і красу кожного тембру у великому симфонічному оркестрі.

29 червня о 19:00 масштабний опус геніального митця виконає академічний симфонічний оркестр під орудою одного з найвідоміших польських диригентів свого покоління, Вінсента Козловського. Солісткою вечора буде українська співачка сопрано Інна Федорій.

Придбати квиток на подію можна тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *