ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Стрий–Ізварине мікроавтобус зіткнувся із вантажівкою. Є загиблі

Андрій Котенський

|

На Черкащині у ДТП мікроавтобуса із вантажівкою загинуло чотири людини та ще шість осіб постраждали. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України.

За даними відомства аварія трапилася 26 червня на трасі Стрий–Ізварине (Автошлях М 30 – ред.), поблизу села Бабанка.

У результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля Renault, четверо осіб загинули, а ще шестеро отримали травми. Рятувальникам довелося деблокувати тіла загиблих із понівеченого авто та ще одного постраждалого.

Причини зіткнення встановлюють правоохоронці.

За даними Суспільного, серед постраждалих є діти.

«Медики на місці події констатували смерть трьох людей, з яких один чоловік та дві жінки. Ще одна жінка померла в автомобілі швидкої допомоги – травми були несумісні з життям», – про це повідомила речниця Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Анастасія Столбова.

За її словами, після наданої допомоги, 11-річну дитину у тяжкому стані та 16-річну у стабільному госпіталізували до Уманської міської лікарні. Ще в одного чоловіка та жінки попередньо діагностували травму грудної клітки та забій стегна, у 15-річної дівчини – забій коліна та садна. Трьох пасажирів буса доставили до Уманської центральної районної лікарні. У водія вантажівки попередньо гостра реакція на стрес, після допомоги чоловік залишився на місці аварії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *