ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни намагаються повернутися на позиції, які займали до підриву Каховської ГЕС

Анастасія Диняк

|

Керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що росіяни намагаються повернути позиції, які займали до підриву Каховської ГЕС, однак все ускладнює замінування територій та поширення кишкових інфекцій через антисанітарні умови. Про це пише Суспільне.

«Зараз, коли вода повертається фактично в русло і навіть відступає глибше в його межах, противник намагається повертатися на свої позиції. Для них це ускладнено через те, що карта мінних полів їхніх змінилася суттєво, велика вода розкидала їхні ж мінні загородження, які вони намостили вздовж лівого берега, і їм доводиться розміновувати територію перед тим, як повертатися. До того ж їх робота ускладнюється поширенням кишкових інфекцій», – зазначила Гуменюк.

Вона також додала, що росіянам на лівому березі «складно, тому що в них перебої з питною водою дуже великі, а логістика в них не убезпечена».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *