ОСТАННІ НОВИНИ

На Кіровоградщині у ДТП з п’яним правоохоронцем загинули три неповнолітні випускниці

Анастасія Диняк

|

На Кіровоградщині п’яний водій не впорався з керуванням авто та злетів у кювет. Унаслідок цього загинули три пасажирки авто – неповнолітні дівчата, ще двоє – травмовані. Усі вони їхали з випускного вечора. Про це повідомили у Офісі генпрокурора.

За даними слідства, 25 червня близько 4:00 год. водій автомобіля Mercedes-Benz, рухаючись автодорогою «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя», неподалік селища Новгородка грубо порушив правила дорожнього руху. Він перевищив швидкість та не впорався з керуванням. Машина злетіла в кювет та перекинулася.

У салоні легковика перебувало семеро людей. У результаті аварії троє 17-них дівчат – випускниць однієї із місцевих шкіл, яких він підвозив з випускного вечора, загинули на місці події. Ще двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

Зазначається, що за кермом автомобіля перебував правоохоронець з ознаками сп’яніння.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі дії для з’ясування усіх обставин ДТП.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та обрання запобіжного заходу (ч. 4 ст. 286-1 КК України). Йому загрожує до дванадцяти років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Прокуратура клопотатиме у суді про застосування безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *