ОСТАННІ НОВИНИ

Україна готується до можливих ударів по електростанціях восени, – ГУР

Маркіян Рой

|

Головне управління розвідки не виключає, що восени російські окупанти знову обстрілюватимуть енергетичні об’єкти в Україні. Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна.

«Ми готуємося. Ми розуміємо цю проблему, розуміють цю проблему і наші партнери. І, повторюся, протиповітряна оборона – це один із пріоритетів на сьогодні для підвищення спроможності Збройних сил України», – зазначив він.

Також Скібіцький наголосив, що Україна готується до можливих ударах по електростанціях та працює над посиленням протиповітряної оборони, отриманням нових ППО. За його словами, для того, щоб прикрити стратегічні об’єкти, цивільні міста і села, необхідно більше комплексів протиповітряної оборони.  

«Територія України дуже велика. Щоб прикрити стратегічні об’єкти — не лише війська, просто навіть наші цивільні міста та села, потрібно більше комплексів ППО», – повідомив Скібіцький.

Нагадаємо, представник ГУР Андрій Юсов напередодні заявив, що після зимових атак на енергосистему України РФ влаштувала «затишшя» та виготовила певну кількість озброєння, щоб продовжити масовані обстріли.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *