ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові заборонили поворот з вулиці Шевченка на Ярослава Мудрого

Маркіян Рой

|

Поліція погодила схему організації дорожнього руху, яка забороняє лівий поворот з вул. Шевченка на вул. Ярослава Мудрого у Львові. Нові правила почнуть діяти з 24 червня. На місці встановлять відповідні дорожні знаки. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«Львівавтодор» зазначає, що наслідком цих змін буде зменшення черг та транспортних затримок на перехресті.

«Завдяки цій зміні організації дорожнього руху є можливість пропускати транспортні потоки по вул. Шевченка в одній фазі руху: до центру рух прямо та ліворуч з середньої смуги руху, праворуч з крайньої правої, а також рух з центру прямо та праворуч. Це рішення дозволяє збільшити дозвільний сигнал світлофора для потоку, який рухається з центру міста, а також збільшити дозвільний сигнал для руху з вулиці Ярослава Мудрого», – повідомили у відділі транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор».

Відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху сьогодні, 23 червня, будуть змінені необхідні дорожні знаки, зокрема два дорожні знаки 5.62 «Схема руху» із зазначенням альтернативних маршрутів об’їзду:

  • вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Ярослава Мудрого;
  • вул. Шевченка – вул. Бортнянського – вул. Квітки-Основ’яненка – вул. Олени Степанівни – вул. Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, що вул. Шевченка відкрили 31 травня після ремонту. Реконструкцію вулиці розпочали у 2020 році, ремонт проводили у три етапи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *