ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виявили підпільний цех із виготовлення фальсифікованого тютюну

Андрій Котенський

|

Детективи Бюро економічної безпеки у Львівській області повідомили про підозру чотирьом учасникам організованої групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту тютюну для кальянів та рідин для електронних сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДБР.

Слідством встановлено, що директор товариства з обмеженою відповідальністю у змові з трьома працівниками іншого підприємства, організував неліцензоване виробництво, зберігання та збут тютюновмісних виробів.

У підпільному цеху на спеціальному обладнанні особи власноруч змішували рідини для електронних сигарет та виготовляли тютюн для кальянів. Частину деталей і сировини вони завозили з-за кордону нелегально. Контрафактні тютюнові суміші та рідини із підробленими марками акцизного податку учасники організованої групи збували оптовими партіями та вроздріб через мережу фізичних осіб-підприємців.

Детективи провели 12 обшуків: вилучено понад 24 тис. одиниць товару без акцизних марок, обладнання, офісну техніку з носіями інформації, чорнові бухгалтерські документи. Вартість вилученої правоохоронцями продукції становить понад 6 млн грн.

За фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 КК України) чотирьом учасникам організованої групи оголосили підозру. Якщо їхню вину доведуть то їм загрожує від 3 до 5 років тюрми.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *