ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за збут наркотиків затримали переселенку

Андрій Котенський

|

У Львові 42-річна жителька міста Краматорськ, яка тимчасово проживає у нашому місті, «спеціалізувалась» на розповсюдженні психотропної речовини PVP шляхом здійснення «закладок». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, розповсюджувачку наркотиків затримали 20 червня на вулиці Грінченка у Львові. З собою вона мала згортки з речовиною, ззовні схожою на психотропний засіб PVP, загальною масою близько 25 грамів.

В подальшому, під час обшуку у помешканні затриманої правоохоронці виявили та вилучили електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч.1 ст.307 ККУ). Тепер жінці загрожує від чотирьох до восьми років тюрми.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *