ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 30 пожежників гасили палаючий особняк. Госпіталізовано жінку

Андрій Котенський

|

У Львові рятувальники винесли з палаючого будинку 70-річну жінку. Пожежа сталася в приватному особняку на вулиці Брюховецькій, який був зданий в оренду. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

За даними надзвичайників, займання в приватному будинку розміром 10 на 12 метрів сталося близько 17.30 на вулиці Брюховецькій. На момент прибуття пожежників до місця виклику з даху будівлі вже вибивались язики полум’я.

Під час проведення розвідки пожежі, на другому поверсі будинку рятувальники виявили жінку, яку винесли на свіже повітря та передали медикам.

Потерпілою виявилась 70-річною орендаркою будинку. Потерпілу в важкому стані з опіками було госпіталізовано у Лікарню Святого Пантелеймона першого територіального об’єднання Львова.

Як уточнили Львівському порталу у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, жінку госпіталізували у стані шоку до Восьмої клінічної лікарні Львова. Вона зазнала опіків 60% тіла.

О 18:45 займання ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м., пошкодив перекриття на площі 100 кв.м. та стіни на площі 100 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 30 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини пожежі встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *