ОСТАННІ НОВИНИ

Очолити ЛКП «Лев» за тиждень зголосилася лише одна людина

Маркіян Рой

|

У Львові триває прийом заявок на участь у конкурсі на посаду керівника ЛКП «Лев». Протягом тижня подала заявку лишень одна людина. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Конкурс на посаду керівника ЛКП «Лев» оголосили 13 червня. За цей час зголосилася лише одна людина, хоча в управлінні персоналом Львівської міської ради очікували на більшу кількість кандидатів.

«Поки що у нас є лише одна людина, яка погодилась, щоб її кандидатуру розглянули. Ми все-таки очікували, якщо не потік, то певну кількість кандидатів, яку би нам рекомендували зоозахисники. Ми щодня моніторимо наші ресурси, але поки одна людина і це після того, як ми публікували у всіх соцмережах і був резонанс у медіа. Можливо, ще є час, тому люди відкладають, як студенти, на останній день. Ми щиро на це сподіваємося. Але поки така ситуація», – зазначила начальниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич.

Додамо, конкурс на посаду керівника ЛКП «Лев» триває до 26 червня включно. Подати заявку можна за посиланням.

Причиною оголошення відкритого конкурсу на посаду нового очільника ЛКП «Лев» стала евтаназія двох здорових собак, які перебували під опікою підприємства. Тіла вбитих тварин у мішках для сміття виявили волонтери у морозильній камері.

За результатами службового розслідування через факти ліквідації здорових тварин у ЛКП «Лев» звільнили керівницю Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху.

Також правоохоронці відкрили справу. Якщо провину доведуть у суді то винуватцям загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *