ОСТАННІ НОВИНИ

У Раві-Руській рецидивіст скоїв два злочини за два дні

Маркіян Рой

|

Правоохоронці затримали львів’янина, який у Раві-Руській вчинив розбійний напад на пенсіонерку та пограбував чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними поліцейських, перший інцидент стався у Раві-Руській цьогоріч ще 21 квітня. Тоді 45-річний львів’янин вдарив по голові пенсіонерку, у якої винаймав помешкання. Після того, як жінка втратила свідомість, чоловік зняв у неї обручку та сережки й утік. Поцуплені прикраси він здав у ломбард.

Постраждалу натомість із важкими травмами госпіталізували у реанімацію.

Після затримання зловмисника правоохоронці з’ясували, що він раніше був неодноразово судимим, зокрема за грабіж. Крім того, встановлено, що наступного дня після нападу на пенсіонерку він викрав у мешканця Рави-Руської 9000 грн.

Фігуранту оголосили підозру у вчиненні розбою (ч.4 ст.187 ККУ) та у крадіжці (ч.4 ст.185 ККУ). Максимальне покарання, передбачене санкція статей, – від 8 до 15 років тюрми.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід, розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *