ОСТАННІ НОВИНИ

Обстріл Києва під час візиту африканських лідерів є спробою примусу до переговорів, – аналітик

Наталя Дуляба

|

Обстріл Києва, в тому числі аеробалістичними ракетами «Кинджал», у день візиту африканських лідерів – це спроба росіян примусити Україну до переговорів. Таку думку висловив військовий аналітик, військовослужбовець ЗСУ Петро Черник, якого цитує Military Media Center.

«У них (у Росії, – ред.) є своя сатанинська логіка. Вони показують, що не мають жодних правил», – сказав експерт.

Цим обстрілом, на його думку, Москва хоче змусити африканських лідерів більше тиснути на Україну для початку переговорів. Мовляв, це вони можуть зробити під страхом загибелі через удар російської ракети.

«Це викликає дуже просту реакцію: треба домовлятися і нарешті цей весь жах припиняти… Вони (Росія, – ред.) намагаються тиснути на психіку, по-іншому вони не вміють. Це класична НКВДистська методичка, нічого з тих часів не змінилось», – зауважує Петро Черник.

Нагадаємо, 16 червня до Києва прибула низка лідерів африканських країн, щоб запропонувати власний план припинення війни.

Близько 11:00 год. цього ж дня росіяни запустили по столиці й Київській області 6 аеробалістичних ракет «Кинджал» і стільки ж «Калібрів». Усіх їх зуміла збити українська ППО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *