ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ–Чоп в потрійній ДТП загинув 24-річний водій

Маркіян Рой

|

В потрійній ДТП на трасі Київ–Чоп біля села П’ятничани, що в Стрийському районі Львівщини, загинув 24-річний хлопець. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Автокатастрофа сталася у п’ятницю, 16 червня, близько 08:30 год. За даними поліції, спершу зіткнулися BMW 53, яким керував 24-річний житель Стрийського району та Mercedes Sprinter 519, за кермом якого був мешканець міста Чернівці. Від удару BMW відкинуло на інший Mercedes Sprinter 316, яким керував 41-річний стриянин.

Внаслідок ДТП водій BMW від отриманих травм загинув на місці. Його пасажирка з тілесними ушкодженням доставлена до лікарні.

Крім того, була травмована пасажирка одного із мікроавтобусів, 50-річна мешканка Чернівців. ЇЇ теж госпіталізували.

Як уточнили Львівському порталу у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, обох потерпілих у важкому стані госпіталізували до Стрийської центральної лікарні.

«На місці події було троє потерпілих. Чоловік не мав ознак життя, а двох жінок госпіталізували у Стрийську центральну районну лікарню. За попередніми даними 50-річній жінці діагностували закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та травму хребта. У 25-річної пацієнтки також ЗЧМТ, а також відкритий перелом лівої ключової кістки та тупа травма живота. У ці хвилини зі Львова до лікарні екстрено прямує судинний хірург, її готують до операції. Обидві пацієнтки у важкому стані», – повідомила речниця центру Тетяна Андрєєва.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *