ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали 28-річного чоловіка, що збував наркотики

Андрій Котенський

|

На Львівщині за підозрою у збуті наркотичних таблеток «Субітекс» затримали 28-річного жителя Самбірщини. Молодику вже оголосили підозру і взяли під варту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Як повідомляє прокуратура, чоловіку повідомлено про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307 КК України).

За даними слідства, в одному із міст Самбірщини підозрюваний збував «Субітекс» місцевим мешканцям. Продаж наркотиків здійснював за попередньою домовленістю з клієнтами, за місцем свого проживання, безпосередньо з рук в руки.

Під час затримання у фігуранта було виявлено та вилучено таблетки «Субітексу», платіжні банківські картки та мобільні телефони.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз. Підозрюваному також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *