ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали двох злодіїв, що обікрали будинок

Маркіян Рой

|

За допомогою камер відеоспостережень розташованих в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування підозрюваних у крадіжці та затримати їх на території іншого району. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

За словами заявниці, 47-річної місцевої жительки, з будинку було викрадено золоті прикраси та  грошові кошти на суму близько 50 тисяч гривень.

«За допомогою камер відеоспостреження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетні двоє зловмисників, які проникли в будинок, пошкодивши одне з вікон. Протягом кількох годин зловмичників затримали», – йдеться у повідомленні.

Підозрюваними виявились 40-річний житель міста Новояворівськ та його ровесник –– мешканець Миколаївської області, який тимчасово проживає на Львівщині.

Обидва раніше вже були притягнуті до кримінальної відповідальності. Речові докази у них були вилучені.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження (за ст.4 ст.185 ККУ). Чоловікам загрожує до восьми років позбавлення волі. Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Як відомо, в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *