ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійники подарували ліцеїстам квадрокоптер для захисників Бахмутського напрямку

Андрій Котенський

|

Благодійники надихнулися історією учнів, які влаштували ярмарок, щоб зібрати гроші на Mavic, і вирішили подарувати його ліцеїстам, що передадуть його бригаді захисників, яка обороняє Україну на Бахмутському напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Як відомо, учні львівського ліцею №8 влаштували ярмарок для збору коштів на Mavic 2 для захисників на Бахмутському напрямку. Ярмарок приурочили до Міжнародного дня захисту дітей. Ліцеїсти власноруч напекли смаколиків та виготовили прикраси і дуже підприємливо продавали їх заради доброї справи.

Ця історія зворушила підприємця Віктора Візного і він разом з ГО «Форпост Львів» вирішив подарувати школярам безпілотник, на який вони збирали кошти. Літальний апарат допомагатиме бригаді, у якій служить батько одного з учнів старших класів львівського ліцею №8.

«Коли ти робиш щось добре з відкритим серцем, можливість втілити це обов’язково знайдеться. І обов’язково зустрінеш людей, які тебе підтримають. Передав сьогодні школярам цей квадрокоптер від благодійників. Пишаюся тим, що мав нагоду познайомитися та поспілкуватися з такими щирими, свідомими та активними молодими людьми. Дякую Віктору Візному і ГО «Форпост Львів»! Уже через кілька днів Mavic 2 буде на передовій», – розповів керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Він також додав, що під час ярмарку учні зібрали 100 тисяч гривень. Половину цих коштів передали для 80 окремої десантно-штурмової бригади, іншу половину скерували 24 ОМБР імені короля Данила.

«Ці кошти допомогли бригадам закрити їхні власні збори. Наприклад, львівські десантники закупили зарядні станції Bandera Power і виносні антени з ретранслятором, аби підсилити дальність польоту дрона. А воїни королівської бригади купили квадрокоптер», – додав очільник області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *