ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оголосили штормове попередження

Ольга Денисяка

|

Синоптики оголосили штормове попередження у Львові до кінця доби 11 червня. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

 За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по місту до кінця доби, 11 червня, збережуться значні дощі. Мерія Львова закликає усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними під час руху.

Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилет тощо), щоб водії могли вчасно побачити на дорозі.

Під час виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Нагадаємо, через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони Львівської області – Дрогобицький і Стрийський.  Станом на ранок 11 червня підтоплено близько сотні будинків, пошкоджені мости та дороги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *