ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні повідомили, як об’їхати пошкоджені мости на Львівщині

Ольга Денисяка

|

Через негоду на Львівщині залишаються підтопленими домогосподарства та дороги, пошкоджені мости в Дрогобицькому та Стрийському районах. У патрульній поліції Львівщини повідомили шляхи об’їзду пошкоджених мостів.

В області підтоплені два мости. Так, на ділянці Східниця — Новий Кропивник об‘їзд здійснюється через села Опака, Залокоть, Бистриця Гірська,  Старий Кропивник. На ділянці Східниця — Урич об‘їзд здійснюється через вулицю Котляревського села Східниця).

«Ми ж наголошуємо, що дощі не припинятимуться впродовж наступної доби. Автомобілісти пам’ятайте про безпечну швидкість та дистанцію. Переконайтеся, що склоочисники справні. Увімкніть ближнє світло фар, аби бути помітними на дорозі. Пішоходи, через ускладнену видимість та збільшення гальмівного шляху, наголошуємо на необхідності позначити себе світлоповертаючими елементами і в жодному разі не виходити на проїзну частину не переконавшись у безпеці. Якщо ви опинилися у складній ситуації, чи виявили обрив дротів, падіння дерев, розмиття проїзної частини —  телефонуйте в екстрені служби. Якщо ви перебуваєте у місцях вирування стихії — неухильно виконуйте інструкції рятувальників та поліцейських» , – застерігають патрульні.

Нагадаємо, через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони Львівської області – Дрогобицький і Стрийський.  Станом на ранок 11 червня підтоплено близько сотні будинків, пошкоджені мости та дороги. Про ситуацію на дорогах області читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *