Росіяни атакували Одесу «Шахедами»: троє загиблих. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У ніч на суботу, 10 червня, російські окупанти атакували Одещину дронами-камікадзе Shahed-131/136. Від уламків загинули троє людей, також є десятки поранених. Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

«Внаслідок повітряного бою уламки одного з дронів влучили в квартиру багатоповерхівки, спричинили займання. Пожежу площею 50 кв м оперативно ліквідовано. Троє цивільних загинули», – йдеться у повідомленні.

Також вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоквартирних будинків навколо. Поранення отримали 10 людей.

ОНОВЛЕНО: у ДСНС України уточнили, що кількість поранених зросла до 27 осіб. Серед них є три дитини і вагітна жінка.

Військові додають, що під час нічної атаки над Одещиною збили всі 8 «Шахедів».

Згодом в ОК «Південь» додали, що після хвилі «Шахедів» російські окупанти випустили крилаті ракети наземного базування в рекреаційну зону в Одеській області. Дві ракети знищено, одна влучила саме в морське узбережжя, від чого спалахнула рослинність.

Уламками збитих ракет та вибуховою хвилею пошкоджено кілька приватних обійсть, поранено трьох місцевих мешканців.

Потім в Офісі генпрокурора повідомили, що в Одесі суттєві руйнування внаслідок атаки дронів є у трьох багатоповерхівках, школі, дитячому садку.

Щодо удару рашистів по узбережжю Одещини, то він прийшовся на у Білгород-Дністровський район. Постраждали 6 людей, серед яких також двоє дітей віком 5 та 12 років. Вщент зруйновано 7 приватних будинків та ще 15 пошкоджено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, ОК «Південь», прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *