ОСТАННІ НОВИНИ

ППО знищила 4 з 6 ворожих ракет та 10 «Shahed»

Анастасія Диняк

|

Вночі 9 червня бійці ППО знищили у небі над Україною 10 іранських дронів «Shahed-136/131» та чотири крилаті ракети. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Уночі 9 червня, в період з 22:00 год. по 04:00 год., російські окупанти завдали удару по Україні іранськими ударними дронами «Shahed» та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-55 по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Пуски «шахедів» здійснювались з південного напрямку,  крилатих ракет – з району Каспійського моря, із чотирьох стратегічних бомбардувальників Ту-95мс.

Загалом було запущено до 16 ударних БпЛА та шість крилатих ракет повітряного базування.

Силами та засобами протиповітряної оборони знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-55, 10 ударних дронів «Shahed-136/131», «Ланцет» та чотири БпЛА оперативно-тактичного рівня («Орлан-10» і «Supercam»).

Окрім того, 8 червня близько 20:00 год. противник завдав ударів з Чорного моря двома ракетами «Калібр» по одному з цивільних об’єктів на Черкащині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *