ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині під завалами будинку загинула жінка

Анастасія Диняк

|

Унаслідок чергового російського обстрілу Херсонщини 8 червня загинула жінка. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Херсонщини.

Так, 8 червня близько 15:30 год. російська армія здійснила обстріл  Бериславського району. За попередніми даними, російські війська атакували населений пункт керованими авіабомбами.

Внаслідок обстрілу одного з населених пунктів, під завалами будинку загинула жінка. Ще один місцевий житель травмований.

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури Херсонської області розпочато досудове розслідування  за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Зазначимо, на правобережжі Херсонщини, затопленій внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС, триває цілодобова рятувальна операція. Людей разом із тваринами евакуйовують на човнах надзвичайники, поліцейські, нацгвардійці та небайдужі волонтери.

Зокрема, з тимчасово окупованого села Олешки на Херсонщині вдалося врятувати сім’ю, яка рятувалась від води на даху будинку після підриву Каховської ГЕС.

Росіяни обстрілюють Херсон, бʼють по місцях евакуації людей. Є постраждалі, серед яких – рятувальники, поліцейські, лікар та іноземний волонтер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *